Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag

Stockholms län

Information

Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-09-01.

Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2005-08-08. Men sedan 2005-09-01 så har Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Eneby Torg, 182 48, Enebyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7683715.

Danderyd arbetar för att bolag som Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Restaurangverksamhet.

Firmatecknare för Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag och det är följande personer, Khan, Abid som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Khan, Kabir som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Pabel, Abu Taleb Mohammed M som är född 1974 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Restaurang Tandoori Mohol Handelsbolag är 969712-2738.