Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Danderyd och Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2005-12-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag ska trivas.

I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa, förvalta, försälja, marknadsföra och förmedla fastigheter, aktier, värdepapper, immateriella rättigheter och idka annan därmed förenlig verksamhet, samt skall bolaget även bedriva rådgivning, konsultering och marknadsföring inom administration, ekonomi, juridik och skatter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5006376.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag är Köster, Elisabeth Charlotte som är född 1953 och har titeln Komplementär, Köster, Hans Jakob Philip som är född 1986 och har titeln Kommanditdelägare, .

Elisabeth Köster & Co Kommanditbolag har 969715-8328 som sitt organisationsnummer.