Per & Lotta Skoglund Handelsbolag

Stockholms län

Information

969716-8343 är organisationsnummer för verksamheten Per & Lotta Skoglund Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per & Lotta Skoglund Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Danderyd som är den kommunen som Per & Lotta Skoglund Handelsbolag finns i.

Per & Lotta Skoglund Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-02-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Per & Lotta Skoglund Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Per & Lotta Skoglund Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Per & Lotta Skoglund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Per & Lotta Skoglund Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4116222 eller genom brev på följande adress:
Dalgången 10, 182 74, Stocksund

Planering, ritning, renovering och nybyggnad av kök. Friskvård, intygsskrivning och medicinsk konsultation. Båtcharter och eventverksamhet inklusive catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Per & Lotta Skoglund Handelsbolag och det är Skoglund, Charlotte som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Skoglund, Per Han som är född 1970 och har titeln Bolagsman,