MY MIND BOX Handelsbolag

Stockholms län

Information

MY MIND BOX Handelsbolag är ett bolag som finns i Danderyd. I MY MIND BOX Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skarborg, Carolina Elisabet som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Wall, Åsa Johanna som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MY MIND BOX Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MY MIND BOX Handelsbolag på telefon 08-321010.

Formgivning och produktframställning av underlägg i gummi för barn. Underläggen består av en serie på tre, för bord, stol och badrumsgolv. Formgivning och produktframtagning av barntallrik, mugg och sked. Formgivning och produktframtagning av accessoarer och bruksföremål för barn, ungdomar och vuxna. Produkterna ska säljas i design- och barnbutiker. Författa barnböcker.

Idag är MY MIND BOX Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MY MIND BOX Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MY MIND BOX Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och MY MIND BOX Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MY MIND BOX Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

MY MIND BOX Handelsbolag har 969717-7849 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.