Celik Trading Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Danderyd och Celik Trading Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Celik Trading Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Celik Trading Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Celik Trading Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-08-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Celik Trading Handelsbolag ska trivas.

I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import av livsmedel. Import och försäljning av barnkläder, presentartiklar, skor, partyartiklar såsom muggar, tallrikar, servetter, inbjudningskrot mm. Import och försäljning av miljövänligt städ och tvättmedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Celik Trading Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-21.

Idag är Celik Trading Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Celik Trading Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Celik Trading Handelsbolag är Celik, Dori Dany som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Fredriksson Celik, Janni Anna I som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .

Celik Trading Handelsbolag har 969720-6895 som sitt organisationsnummer.