zanoui Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Danderyd och zanoui Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och zanoui Handelsbolag är ett av dem. Statusen för zanoui Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

zanoui Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som zanoui Handelsbolag ska trivas.

zanoui Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med inredning (hem), möbler, inredningsartiklar. Barnmorskeverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att zanoui Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-05.

Idag är zanoui Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med zanoui Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3225084.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med zanoui Handelsbolag är Kårdén, Håkan som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Rylander, Diana Carina som är född 1959 och har titeln Bolagsman, .

zanoui Handelsbolag har 969721-6365 som sitt organisationsnummer.