CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag

Stockholms län

Information

CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-07.

CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-20. Men sedan 2006-12-07 så har CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gimlev. 17, 182 53, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Danderyd arbetar för att bolag som CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Personalkonsult

Firmatecknare för CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag och det är följande personer, von der Groeben, Christina Margareta som är född 1961 och har titeln Komplementär, von der Groeben, Philip Eric Otto som är född 1989 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för CvdG & Co Personalkonsult Kommanditbolag är 969722-9459.