Grabbarna Grus Handelsbolag

Stockholms län

Information

Grabbarna Grus Handelsbolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Grabbarna Grus Handelsbolag finns. I Danderyd så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. Grabbarna Grus Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Grabbarna Grus Handelsbolag har haft sedan 2006-12-07. Grabbarna Grus Handelsbolag har funnits sedan och 2006-12-07 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Grabbarna Grus Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Essingeringen 92, 112 64, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-5053375.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Grabbarna Grus Handelsbolag har idag 969723-0242 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Grabbarna Grus Handelsbolag

Väg- och markarbeten såsom asfaltering, betongläggning på vägbanor och läggning av kantsten samt vid förekommande fall olika vinterunderhåll såsom snöröjning och sandning. Rörelsen skall även bedriva olika trädgårdsarbeten. Plattsättnings, målningsarbeten och snickeriarbeten samt putsning och rengöring av husfasader och stenväggar. Konsultationsarbete och transporter såsom flyttning av möbler och inventarier.

I Grabbarna Grus Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindelöf, Alexander Pontus som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Lindelöf, Collin Steven Napoleon som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .