Chir. Reconstructa C-E Jonsson

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Enskild firma som heter Chir. Reconstructa C-E Jonsson. Det finns flera bolag som liknar Chir. Reconstructa C-E Jonsson i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Chir. Reconstructa C-E Jonsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1997-10-10 så har Chir. Reconstructa C-E Jonsson varit registrerat och sedan 2005-05-26 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Chir. Reconstructa C-E Jonsson och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Chir. Reconstructa C-E Jonsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Chir. Reconstructa C-E Jonsson så kan ni göra det på 08-6226652.

Bolaget skall bedriva läkarpraktik, forskning, utveckling och undervisning inom plastikkirurgi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jonsson, Carl Evert som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Chir. Reconstructa C-E Jonsson har 360415-XXXX som sitt organisationsnummer.