Wernertjänst

Stockholms län

Information

381105-XXXX är organisationsnummer för företaget Wernertjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wernertjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som Wernertjänst finns i.

Wernertjänst har varit registrerat sedan 2000-11-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wernertjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-11.

Wernertjänst är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Wernertjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wernertjänst så kan ni göra det på telefon genom 08-58582346 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk och vetenskaplig service. Läromedel, föredrag, datamedicin, computerlanserad service, medicinsk rådgivning inom endokrinologi samt vetenskaplig rådgivning inom endokrinologi.

Det finns olika personer som har en koppling med Wernertjänst och det är Werner, Sigbritt Anna Margareta som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,