Ulf Klingwall Konsult

Stockholms län

Information

381210-XXXX är organisationsnummer för företaget Ulf Klingwall Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ulf Klingwall Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som Ulf Klingwall Konsult finns i.

Ulf Klingwall Konsult har varit registrerat sedan 2004-02-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ulf Klingwall Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-09.

Ulf Klingwall Konsult är och det finns flera bolag i Danderyd som också är .

Firmatecknare för Ulf Klingwall Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ulf Klingwall Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-7556778 eller genom brev på följande adress:

Konsultation i marknadsföring och pr' reklam

Det finns olika personer som har en koppling med Ulf Klingwall Konsult och det är Klingwall, Ulf Elis som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,