ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Danderyd och ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är ett av dem. Statusen för ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är att Bolaget är aktivt.

ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är ett Enskild firma och skapades 1989-06-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST ska trivas.

ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01. I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildning och konsultativ verksamhet inom kontor och data

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7550183.

.

De som är på något sätt har med ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST är GRANQVIST, MONICA som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ADB-TEXT, MONICA GRANQVIST har 431017-XXXX som sitt organisationsnummer.