LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT

Stockholms län

Information

460228-XXXX är organisationsnummer för verksamheten LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Danderyd som är den kommunen som LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT finns i.

LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT har varit registrerat sedan 1985-01-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT är och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är .

Firmatecknare för LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Läkarmottagning, reumatologisk specialitet och allmän praktik, medicinsk konsult och utvecklings- verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med LARS VESTERSKÖLD, MEDICINSK KONSULT och det är Vestersköld, Lars Olof som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,