Gerthy's Fotvård

Stockholms län

Information

Gerthy's Fotvård hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Gerthy's Fotvård finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Gerthy's Fotvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gerthy's Fotvård har haft sedan 2002-04-16. Gerthy's Fotvård har funnits sedan och 2002-04-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gerthy's Fotvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7556167.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Gerthy's Fotvård har idag 500426-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gerthy's Fotvård

Medicinsk fotvård.

I Gerthy's Fotvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Everum, Gerty Ann-Margret som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .