LILIAN VINCÉNT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Danderyd och LILIAN VINCÉNT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och LILIAN VINCÉNT är ett av dem. Statusen för LILIAN VINCÉNT är att Bolaget är aktivt.

LILIAN VINCÉNT är ett Enskild firma och skapades 1985-04-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som LILIAN VINCÉNT ska trivas.

LILIAN VINCÉNT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Homeopatpraktik

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LILIAN VINCÉNT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är LILIAN VINCÉNT och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med LILIAN VINCÉNT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7534320.

.

De som är på något sätt har med LILIAN VINCÉNT är Malmsten Vincent, Lilian Ulla T som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LILIAN VINCÉNT har 521030-XXXX som sitt organisationsnummer.