MÅLERIFIRMA JAN BOLLE

Stockholms län

Information

MÅLERIFIRMA JAN BOLLE hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där MÅLERIFIRMA JAN BOLLE finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. MÅLERIFIRMA JAN BOLLE tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket MÅLERIFIRMA JAN BOLLE har haft sedan 1994-01-01. MÅLERIFIRMA JAN BOLLE har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till MÅLERIFIRMA JAN BOLLE så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7530937.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

MÅLERIFIRMA JAN BOLLE har idag 530115-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MÅLERIFIRMA JAN BOLLE

Måleri

I MÅLERIFIRMA JAN BOLLE så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BOLLE, JAN GUNNAR som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .