Denizen of Sweden

Stockholms län

Information

Denizen of Sweden hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Denizen of Sweden finns. I Danderyd så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Denizen of Sweden tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Denizen of Sweden har haft sedan 2001-06-06. Denizen of Sweden har funnits sedan och 2001-06-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Denizen of Sweden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7682807.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Denizen of Sweden har idag 550410-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Denizen of Sweden

Datakonsultverksamhet inom områdena it-projektledning och därtill hörande uppgifter, utbildning, seminarieverksamhet och kursframställan inom samma område samt design för IT och papper.

I Denizen of Sweden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Vestin, Denise Else-May som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .