Svenska Saneringsaktiebolaget

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva agentur-, handels- och fabriksrörelse inom kemisktekniska branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Saneringsaktiebolaget vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Svenska Saneringsaktiebolaget ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1943-12-13 så skapades Svenska Saneringsaktiebolaget och företaget är har F-skattsedel Svenska Saneringsaktiebolaget har haft det sedan 1994-01-01.

Svenska Saneringsaktiebolaget är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556043-1206 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Svenska Saneringsaktiebolaget Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Saneringsaktiebolaget så går det att nå dem via telefon på 08-7569400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Saneringsaktiebolaget är Eriksson, Anders Bertel som är född 1944 och har titeln VD, Eriksson, Anders Bertel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Majken Linnea som är född 1920 och har titeln Suppleant, Hellström, Göran Gerhard som är född 1949 och har titeln Revisor, Hellström & Hjelm Revision AB som är född och har titeln Revisor, .