Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter så kan ni göra det genom att skicka er post till Kavaljersstigen 10, 165 57, Hässelby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6668989.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter har idag 556052-9090 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter

Bolaget skall bedriva förädling och tillverkning av samt handel med skogsprodukter ävesom därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Tågsjöbergs Skogsprodukter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Bert Tommy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tedesund, Eva Monica som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .