SÅW-Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

SÅW-Konsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Danderyd. I SÅW-Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Widaeus, Sven Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Widaeus, Kerstin som är född 1942 och har titeln Suppleant, Forsman, Kjell Henning som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjell Forsman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SÅW-Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SÅW-Konsult Aktiebolag på telefon 08-7530490.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med huvudinriktning på aktuariella (försäkringsmatematiska) frågor, samt idka handel med datorprogramvaror, aktier och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SÅW-Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SÅW-Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SÅW-Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SÅW-Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SÅW-Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SÅW-Konsult Aktiebolag har 556053-7861 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.