Sensa Trade AB

Stockholms län

Information

Sensa Trade AB är ett företag som finns i Danderyd. I Sensa Trade AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson Ödhammar, Gerd Teresia som är född 1934 och har titeln VD, Eriksson Ödhammar, Gerd Teresia som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Ödhammar, Curt Anders som är född 1973 och har titeln Suppleant, Cardell, Hans Axel som är född 1948 och har titeln Revisor, Hans Cardell & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sensa Trade AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sensa Trade AB på telefon 08-7532142.

Bolaget skall bedriva export-, import- och agenturverksamhet, huvudsakligen avseende fritidsartiklar, konsultverksamhet inom området kurser, konferenser och utställningar, köp och försäljning samt förvaltning av fastigheter, värdepapper och metaller och även idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sensa Trade AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sensa Trade AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sensa Trade AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sensa Trade AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sensa Trade AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sensa Trade AB har 556073-4112 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.