Livsmedelsteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Livsmedelsteknik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Livsmedelsteknik Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Livsmedelsteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1963-06-11 så har Livsmedelsteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Livsmedelsteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Livsmedelsteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Livsmedelsteknik Aktiebolag så kan ni göra det på 08-946713.

Bolaget skall importera och bedriva handel med maskiner och utensilier för livsmedelsindustrin och storköksbranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Meldahl, Lennart Herman som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Meldahl, Anna Cecilia Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Meldahl, Marie-Anne Kerstin Amelie som är född 1979 och har titeln Suppleant, Johansson Vognsen, Ragnhild Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Sande, Björn Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorRiksrevisionen som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Livsmedelsteknik Aktiebolag har 556087-8992 som sitt organisationsnummer.