Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är ett Aktiebolag och skapades 1964-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma ska trivas.

Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra vatten-, värme- och sanitetsinstallationer samt bedriva därmed sammanhängande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7551605.

Firman tecknas var för sig av -Björn Karlsson, Monika -Karlsson, Rolf Göran.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma är Karlsson, Rolf Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Björn Karlsson, Monika som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ericsson, Lars Ingvar som är född 1932 och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget K.G. Karlssons Rörledningsfirma har 556092-8680 som sitt organisationsnummer.