JCU Förvaltning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka byggnadsrörelse, ävensom köpa, sälja, äga, uthyra och förvalta fast och lös egendom främst bostadsrätter, byggrätter, aktier eller andelar i fastighetsägande bolag, aktier eller andelar i golfidrottsbolag, idka hästavel och travsport samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JCU Förvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är JCU Förvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1965-06-08 så skapades JCU Förvaltning AB och företaget är har F-skattsedel JCU Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

JCU Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556098-3487 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är JCU Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JCU Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 08-7920944 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JCU Förvaltning AB är Bäcklin, Leif Sune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäcklin, Gerd Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lindbäck, Sara Josefine som är född 1971 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .