Vendo Ekonomi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Vendo Ekonomi Aktiebolag är ett företag som finns i Danderyd. I Vendo Ekonomi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Armand Nils Inge som är född 1938 och har titeln VD, Gustafsson, Armand Nils Inge som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Karin Maria som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Eva Karin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Frick, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln RevisorBenne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vendo Ekonomi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vendo Ekonomi Aktiebolag på telefon 08-7561990.

Bolaget skall utföra ekonomi- och faktureringstjänster samt erbjuda fakturabelåning och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vendo Ekonomi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vendo Ekonomi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vendo Ekonomi Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Vendo Ekonomi Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vendo Ekonomi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas ensam av -Gustafsson, Armand Nils Inge

Vendo Ekonomi Aktiebolag har 556100-1206 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.