Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag

Stockholms län

Information

Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag är ett företag som finns i Danderyd. I Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Zachrisson, Björn som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Zachrisson, Agneta Gunilla som är född 1942 och har titeln Suppleant, Tegehall, Krister Rune William som är född 1954 och har titeln Revisor, Tegehalls Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag på telefon 08-7531457.

Bolaget skall bedriva grafisk industri i produktion och publikationer inom företrädesvis hästsport, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Scandinavian Racing Bureau Aktiebolag har 556108-2180 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.