ISS Terrakultur AB

Stockholms län

Information

ISS Terrakultur AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där ISS Terrakultur AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. ISS Terrakultur AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. ISS Terrakultur AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ISS Terrakultur AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Enebybergsv. 16, 182 36, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6816292.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ISS Terrakultur AB Privat, ej börsnoterat.

ISS Terrakultur AB har idag 556112-3737 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Kjellin, Anna Katarina -Thorling, Jan Andreas -Åkerhielm, Magnus Gustaf Samuel Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för ISS Terrakultur AB

Bolaget skall bedriva handel med krukväxter för kontorslandskapsservice, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I ISS Terrakultur AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorling, Jan Andreas som är född 1971 och har titeln VD, Thorling, Jan Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerhielm, Magnus Gustaf Samuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kjellin, Anna Katarina som är född 1969 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Gustafsson, Per Gustaf Johan som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor.