Terotec Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management, samt handel med värdepapper och annan lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Terotec Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Terotec Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1970-02-16 så skapades Terotec Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Terotec Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Terotec Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556133-2106 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är Terotec Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Terotec Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7058002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Terotec Aktiebolag är Hentzel, Mats Anders Tomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hentzel, Nils Martin Anders som är född 1977 och har titeln Suppleant, Nordström, Claes Rutger Bo som är född 1974 och har titeln Revisor, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .