Cinema Art Productions Aktiebolag

Stockholms län

Information

556139-3991 är organisationsnummer för företaget Cinema Art Productions Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cinema Art Productions Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Cinema Art Productions Aktiebolag finns i.

Cinema Art Productions Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-09-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cinema Art Productions Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Cinema Art Productions Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cinema Art Productions Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cinema Art Productions Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7531040 eller genom brev på följande adress:
Ö. Räknäsv. 5, 134 38, Gustavsberg

Bolaget skall bestå av film-, video- och teaterproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cinema Art Productions Aktiebolag och det är Abrahamsen, Christer Halvar Sixten som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsen, Gunilla Carola som är född 1942 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bo Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,