Intermec Technologies Aktiebolag

Stockholms län

Information

Intermec Technologies Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Intermec Technologies Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Intermec Technologies Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Intermec Technologies Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Intermec Technologies Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Intermec Technologies Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vendev. 85 A, 182 91, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6220660.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Intermec Technologies Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Intermec Technologies Aktiebolag har idag 556150-4662 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Intermec Technologies Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av datorutrustning och tillbehör till datorer jämte underhållsavtal å dessa produkter samt utöva därmed förenlig verksamhet.

I Intermec Technologies Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carli, Michael Bruno som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brodd, Mary Julieann som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Dwyer, Taylor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hagevi, Jan Magnus Börje som är född 1956 och har titeln Delgivningsbar person, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Egenäs, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.