Aktiebolaget Dentotek

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Dentotek hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Aktiebolaget Dentotek finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Dentotek tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Aktiebolaget Dentotek har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Dentotek så kan ni göra det genom att skicka er post till Enhagsv. 7, 187 40, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6384356.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Dentotek Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Dentotek har idag 556154-4908 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Levén, Carl Göran -Westermark, Alf Folke är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Dentotek

Bolaget skall syssla med arbeten som tillhör tandtekniskt laboratorium och därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Dentotek så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Levén, Carl Göran som är född 1937 och har titeln Extern firmatecknare, Westermark, Alf Folke som är född 1946 och har titeln Likvidator, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .