Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är ett av dem. Statusen för Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är att Bolaget är aktivt.

Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är ett Aktiebolag och skapades 1972-07-26. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken ska trivas.

Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12. I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga, förvalta, köpa och sälja fast egendom, bedriva reklamverksamhet samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-02-12.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7558725.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken är Forsgren Meyerson, Jane Birgitta K som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsgren, Philip Gunnar som är född 1965 och har titeln Suppleant, Johansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Holmgren, Stig Krister som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Förvaltnings Aktiebolaget Björkbacken har 556167-3038 som sitt organisationsnummer.