B. Wistedt Aktiebolag

Stockholms län

Information

B. Wistedt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som B. Wistedt Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

B. Wistedt Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

B. Wistedt Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1972-10-17. Men sedan 1996-01-01 så har B. Wistedt Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Grevg. 5, 114 53, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B. Wistedt Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6617281.

Danderyd arbetar för att företag som B. Wistedt Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B. Wistedt Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultationer inom hälso- och sjukvård samt försäljning av konst och antikviteter, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B. Wistedt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B. Wistedt Aktiebolag och det är följande personer, Wistedt, John Marcus Börje som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wistedt, Oscar Börje Alexander som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Wistedt, Anna Krystyna som är född 1943 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B. Wistedt Aktiebolag är 556170-6432.