Heparinplast Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva konsultativ verksamhet inom ytkemiområdet, speciellt avseende framställning av nontrombogena, hepariniserade plastytor samt driva verksamhet avseende design och framtagning av nya inredningsartiklar i Josef Franks (1885-1967) anda samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Heparinplast Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Heparinplast Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1972-11-07 så skapades Heparinplast Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Heparinplast Konsult Aktiebolag har haft det sedan 2001-05-15.

Heparinplast Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-24

556171-6217 är organisationsnummret för bolaget som finns i Danderyd.

Just nu är Heparinplast Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Heparinplast Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Heparinplast Konsult Aktiebolag är Eriksson, Jan Christer som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Wängberg-Eriksson, Anna H Kristina som är född 1936 och har titeln Suppleant, Westerberg, Per Åke som är född 1941 och har titeln Revisor, AB Provideo som är född och har titeln Revisor, .