GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1973-08-16 så har GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Linnég. 15, 114 47, Stockholm. Vi ni istället prata med GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6619066.

Bolaget skall äga, förvalta, försälja, hyra ut fast egendom ävensom fritidsartiklar, driva restaurangverksamhet och hotell ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lindqvist, Nils Arne Allan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Rut Anna Elisabet som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hamberg, Jan Olof Martin som är född 1967 och har titeln Revisor, Parsells Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

GrandGårdarna Fastighets Aktiebolag har 556183-0554 som sitt organisationsnummer.