Birgia Aktiebolag

Stockholms län

Information

Birgia Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Birgia Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Birgia Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Birgia Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1979-12-20. Men sedan 1996-01-01 så har Birgia Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Birgia Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7531918.

Danderyd arbetar för att bolag som Birgia Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Birgia Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är import, export, utveckling, produktion och försäljning av publika transportsystem och energibesparande huskonstruktioner samt import och försäljning av antikviteter, hushålls- och presentartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Birgia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Gert -Andersson, Mainy Birgitta -Thorsell, Gun Solveig.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Birgia Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Gert som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt i land utanför EES, Andersson, Mainy Birgitta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsell, Gun Solveig som är född 1945 och har titeln Suppleant, Brostedt Carlson, Ann Maria Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Birgia Aktiebolag är 556202-6319.