Noll och Ett Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

Noll och Ett Data Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Noll och Ett Data Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Noll och Ett Data Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Noll och Ett Data Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1980-03-24. Men sedan 1987-01-01 så har Noll och Ett Data Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gråstensv. 9, 187 34, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Noll och Ett Data Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2275829.

Danderyd arbetar för att verksamheter som Noll och Ett Data Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Noll och Ett Data Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utveckling av dataprogram och elektronik samt dataservicecentral, handel med litteratur ävensom handel med hushållsprodukter, företrädesvis från Fjärran Östern, samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Noll och Ett Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Noll och Ett Data Aktiebolag och det är följande personer, Dagborn, Hans Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bengt Anders Henry som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Larev Revision & Datautredningar Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Noll och Ett Data Aktiebolag är 556204-3330.