Berga Data Aktiebolag

Stockholms län

Information

556208-3302 är organisationsnummer för bolaget Berga Data Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berga Data Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Berga Data Aktiebolag finns i.

Berga Data Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-01-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Berga Data Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Berga Data Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Berga Data Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Vill ni komma i kontakt med Berga Data Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7534270 eller genom brev på följande adress:
Hildingav. 5A, 182 62, Djursholm

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Berga Data Aktiebolag och det är Baginski, Leif som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Olge Hilding Georg som är född 1923 och har titeln Suppleant, Annell, Lars Håkan som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Independence Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,