SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag

Stockholms län

Information

SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag är ett företag som finns i Danderyd. I SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Johan Magnus som är född 1970 och har titeln VD, Lindström, Johan Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Thomas Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Nils Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Josephsson, Stig Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Claes Harald som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotLindby, Per Anders Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Hagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Pettersson, Per Sören som är född 1949 och har titeln LekmannarevisorEriksson, Karl Erik som är född 1951 och har titeln LekmannarevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag på telefon 08-7535440.

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet avseende tidskrifter och fakta av betydelse för yrkesbilismen och denna närstående intressenter samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Idag är SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Johan Magnus -Nilsson, Lars Thomas Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

SÅ-Åkeriförlaget Aktiebolag har 556213-0194 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.