Larix Byggnads Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten, fastighetsförädling, om- och tillbyggnader samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Larix Byggnads Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Larix Byggnads Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1982-10-28 så skapades Larix Byggnads Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Larix Byggnads Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Larix Byggnads Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556222-2504 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Larix Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Larix Byggnads Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-336348 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Larix Byggnads Aktiebolag är Tegnér, Lars Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegnér, Ingrid Caroline som är född 1969 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor, .