Venator Marketing Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Venator Marketing Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Venator Marketing Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Venator Marketing Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Venator Marketing Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-07-05. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Venator Marketing Aktiebolag ska trivas.

Venator Marketing Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka marknadsundersökningar och affärsförmedling, främst mellan företag i Sverige och utlandet av varor och tjänster, reklambyråverksamhet, "transcribing" (avskrivning från kassetter) och översättningar samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Venator Marketing Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Venator Marketing Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Venator Marketing Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-856599.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Venator Marketing Aktiebolag är Nilsson, Yngve Ragnar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Viberg, Hans Göran som är född 1940 och har titeln Suppleant, Eneroth, Inger Kristina Louise som är född 1966 och har titeln Revisor, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, AxL Revision AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Venator Marketing Aktiebolag har 556230-9145 som sitt organisationsnummer.