Gusonco Däck & Fälg GHG AB

Stockholms län

Information

Bedriva inköp och försäjning av däck, färlgar och biltillbehör samt servic medelst gummiverkstad liksom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gusonco Däck & Fälg GHG AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Gusonco Däck & Fälg GHG AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1983-12-15 så skapades Gusonco Däck & Fälg GHG AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556235-6641 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Gusonco Däck & Fälg GHG AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gusonco Däck & Fälg GHG AB så går det att nå dem via telefon på 08-51170330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gusonco Däck & Fälg GHG AB är Reiner, Jonas Lars som är född 1950 och har titeln Likvidator, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Ståhl, Ingrid Elisabeth som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson, Camilla Margareta som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor.