Predex AB

Stockholms län

Information

Predex AB är ett bolag som finns i Danderyd. I Predex AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Bo Astor Börje som är född 1943 och har titeln Extern firmatecknare, Ljung, Per Anders Henrik som är född 1980 och har titeln VD, Ljung, Per Anders Henrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, von Schirach-Szmigiel, Stanislaw C som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Schirach-Szmigiel Persson, L E som är född 1948 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Peer Åke som är född 1951 och har titeln RevisorSME Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Predex AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Predex AB på telefon 070-8550266.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom områdena finansiell analys, programvaruutveckling, allmän managementutveckling, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Predex AB av bolagstypen Aktiebolag.

Predex AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Predex AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-11-29 och Predex AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-01-11.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Predex AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -externa firmatecknaren

Predex AB har 556239-1861 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.