Tikab Strukturmekanik Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Tikab Strukturmekanik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Tikab Strukturmekanik Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tikab Strukturmekanik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-09-12 så har Tikab Strukturmekanik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Tikab Strukturmekanik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Tikab Strukturmekanik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mörbydalen 9, 182 52, Danderyd. Vi ni istället prata med Tikab Strukturmekanik Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6221740.

Bolaget ska bedriva konsulterande ingenjörsverksamhet inom områdena dynamisk analys, hållfasthetsteknik, stålkonstruktioner, mekanisk konstruktion, visualiseringsteknik jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Stribeck, Sten Per Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albing, Mats Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Per-Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Stribeck, Per Johan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundquist, Bengt Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln RevisorRevisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Tikab Strukturmekanik Aktiebolag har 556246-6275 som sitt organisationsnummer.