TT Tronic Data AB

Stockholms län

Information

TT Tronic Data AB är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som TT Tronic Data AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TT Tronic Data AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

TT Tronic Data AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-03-24. Men sedan 1987-01-01 så har TT Tronic Data AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Banv. 2 C, 182 46, Enebyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TT Tronic Data AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7920079.

Danderyd arbetar för att bolag som TT Tronic Data AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TT Tronic Data AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och konsultation i samband därmed samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall bedriva redovisning, skatterådgivning och därmed förenlig verksamhet. Vidare import och försäljning av datautrustning, hobbymaterial, programmering, konsultationer i samband med datorer samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TT Tronic Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TT Tronic Data AB och det är följande personer, Törnqvist, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist af Ström, Alice Birgitta M som är född 1957 och har titeln Suppleant, Stokken, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Göran Stokken Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TT Tronic Data AB är 556247-1317.