Pro-Pel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom medicinsk vetenskap, ortopedi, konsultationer och praktik samt inom angränsande områden för befrämjande av hälsa inom områden med ovanstående förenlig verksamhet. Verksamheten omfattar innovation med produktutveckling av metodik, teknik och tekniska hjälpmedel, kunskapsförmedling och konsultverksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pro-Pel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Pro-Pel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1984-12-13 så skapades Pro-Pel Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Pro-Pel Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Pro-Pel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556250-9470 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Pro-Pel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Pro-Pel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6249550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Lind, Kjell Eric -Lind, Leif Georg

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pro-Pel Aktiebolag är Lind, Leif Georg som är född 1943 och har titeln VD, Lind, Leif Georg som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Kjell Eric som är född 1945 och har titeln Suppleant, Schumacher, Jörgen som är född 1941 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .