CLP Nordic Aktiebolag

Stockholms län

Information

CLP Nordic Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som CLP Nordic Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

CLP Nordic Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-02-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CLP Nordic Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7324405.

Danderyd arbetar för att verksamheter som CLP Nordic Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CLP Nordic Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolagets verksamhet är att bedriva handel med insatsvaror till försvarsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CLP Nordic Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CLP Nordic Aktiebolag och det är följande personer, Jagerman, Dan Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jagerman, Pia Anita som är född 1965 och har titeln Suppleant, Slättås, Olov Anders som är född 1970 och har titeln Revisor, Kindvall, Jenny Maria som är född 1971 och har titeln Revisorssuppleant, JA Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CLP Nordic Aktiebolag är 556254-5706.