BIS Records Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och BIS Records Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BIS Records Aktiebolag är ett av dem. Statusen för BIS Records Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

BIS Records Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-12-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BIS Records Aktiebolag ska trivas.

BIS Records Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fonogram, fastighetsförvaltning samt konsultverksamhet i anslutning härtill.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BIS Records Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är BIS Records Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med BIS Records Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54410230.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med BIS Records Aktiebolag är von Bahr, Carl Robert Lauri som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Budweg, Joachim som är född 1964 och har titeln Suppleant, Suff, Robert John som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lundberg, Karl Sigurd Lars-Erik som är född 1941 och har titeln Revisor, Lindholm, Ulla-Britt som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Lundberg & Co AB som är född och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

BIS Records Aktiebolag har 556254-8676 som sitt organisationsnummer.