Thunell & Partners AB

Stockholms län

Information

Thunell & Partners AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Thunell & Partners AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thunell & Partners AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Thunell & Partners AB har haft sedan 1994-01-01. Thunell & Partners AB har funnits sedan och 2006-12-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Thunell & Partners AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Väringav. 18, 182 63, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8863887.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Thunell & Partners AB Privat, ej börsnoterat.

Thunell & Partners AB har idag 556255-1746 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Thunell & Partners AB

Bolaget skall bedriva konsulttjänster vad gäller ledarskapsutveckling och affärsutveckling samt att investera kapital i vissa tillväxtföretag ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten omfattar även förvaltning av värdepapper.

I Thunell & Partners AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thunell, Yvonne Ebba Isabella som är född 1952 och har titeln VD, Thunell, Yvonne Ebba Isabella som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Mellkvist, Tom Oscar Wilhelm som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karin Elisabeth som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .