Reftmark Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Reftmark Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Reftmark Konsult Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Reftmark Konsult Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Reftmark Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Reftmark Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Reftmark Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Genv. 8, 182 34, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7550020.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Reftmark Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Reftmark Konsult Aktiebolag har idag 556255-5309 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Reftmark, Karl Sven-Olov Firman tecknas två i förening av -Nordenson, Gun Anita -Reftmark Hillenius, Eva Kristina -Reftmark, Dagny Gunvor är den som för stunden ansvarar för Reftmark Konsult Aktiebolag

Bolaget skall idka rådgivande verksamhet - främst inom områdena affärsutveckling, industriell organisation och produktutveckling och användning av informationsteknologi och datateknik - samt därmed liknande verksamhet. Vidare skall bolaget ägna sig åt handel med och förvaltning av aktier, obligationer och andra värdepapper samt därmed liknande verksamhet.

I Reftmark Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Reftmark, Karl Sven-Olov som är född 1926 och har titeln VD, Reftmark, Karl Sven-Olov som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Reftmark, Dagny Gunvor som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenson, Gun Anita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Reftmark Hillenius, Eva Kristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .